Okulumuzun Tarihçesi

GÖLCÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

06.06.2017 950

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminde 13 Şubat 2017 tarihinde 36 öğrencisi ile eğitim öğretime başlamıştır. Halen bir müdür, bir müdür yardımcısı, bir veri hazırlama ve kontrol işletmeni, 17 kadrolu öğretmeni, 310 öğrencisi ve 17 derslik kapasitesi ile eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda üç adet idari oda, bir adet Rehberlik Odası, bir adet Okul Aile Birliği Odası, bir adet Fen Bilimleri Laboratuvarı, bir adet Satranç Sınıfı, iki adet bay-bayan Mescidi, Kütüphane, Konferans Salonu, Kantin, Okul Bahçesinde basketbol ve futbol sahaları ve çeşitli oyun alanları bulunmaktadır.

Okulumuz Kocaeli il merkezine 16 km Gölcük ilçe merkezine ise 2 km uzaklıkta olup, ulaşımı özel servis araçları ve şehir içi dolmuşları ile sağlanmaktadır.